TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Az egészség a konyhában kezdődik.

Információk viszonteladóinkanak

Tisztelt Partnerünk!

Értékesítési stratégiánk fontos eleme, hogy viszonteladókon keresztül is elérhetők legyenek a termékeink.

Partnereinknek teljes körű értékesítési támogatást nyújtunk, segítünk a termékpaletta összeállításában. Minden partnerünket személyre szabottan kezeljük. Akár az egyedi igényekhez is igazodva nyújtunk szakmai-, márka- és termékismereti tanácsadást. A termékkatalógusunk, az összes webes tartalmunk (képek, szöveg) Partnerink részére az értékesítés támogatásához szabadon felhasználhatók.

Termékkörök

Partnereinknek a Nagy kiszerelés kategóriában ajánljuk a böngészést, itt találhatók a kartonos, HoReCa, csomagolásmentes kiszerelések. Természetesen a termékek akár darabonként is rendelhetők, de a "Nagy kiszerelés"-hez minden esetben kedvezményesebb ár tartozik.

Vásárlási feltételek

Partnereinket a hatályos ÁSZF alapján szolgáljuk ki, ezektől eltérő megállapodás speciális esetekben egyedi egyeztetés alapján lehetséges. Nincs minimum rendelési darabszám, nincs minimum rendelési érték.

Csatlakozási feltételek:

  • érvényes, hatályos törvényeknek megfelelően működő vállalkozási forma
  • élelmiszer kereskedelmi tevékenységi kör, kapcsolódó engedélyek megléte
  • általános szerződési feltételek elfogadása

Regisztráció menete:

Itt indítható el a regisztráció: Új vásárló regisztrálása

A megjegyzés mezőbe kérjük jelezni, hogy viszonteladói regisztráció.

Az érdeklődés beérkezése után rövidesen megkeressük és értesítjük a regisztráció véglegesítéséről. Ezzel egyidőben beállítjuk a webshop rendszerünkben a regisztrált felhasználóhoz tartozó viszonteladói árlistánkat, így belépés után már az Önre vonatkozó árakat fogja látni, ezen adhatja le rendelését (elképzelhető, hogy az új árakat csak akkor látja, ha először kilép, majd újra belép a rendszerbe).

Várjuk a Wise csapatban!