TOP termékek

Fórum

Nincsenek témák!

Az egészség a konyhában kezdődik.

wisepasta.com/rolunk

Nem spórolunk az összetevőkön! Ön se tegye!

"A termékfejlesztés során számomra a természetesség és a hatásosság a legfontosabb."

 

Sziasztok, Cseh Katica vagyok, a Wise Food alapítója.

De hogyan is történt? Ismerjetek meg egy kicsit jobban. :) 

2002 volt az az év, mikor is sok-sok kellemetlen és szenvedős év után rájöttek, hogy egy velem született rendellenesség miatt sajnos komoly bajok vannak az emésztésemmel. Műtét lett a vége. Aminek a következményeképpen teljes mértékben át kellett alakítom nem csak az étrendem, de az étkezési szokásaimat is. 
Ekkor gyerekcipőben járt még a gluténmentes étkezés fogalma. Így rengeteg időt töltöttem el kutatással, orvosi tanulmányok olvasásával, dietetikusokkal konzultálással. Sajnálatos módon ekkor még minden gluténmentes élelmiszerben búza helyett kukoricát használtak. Én pedig nem bírtam a kukoricát. Őszintén bevallva, nem is volt ínyemre, hogy lemondjak kedvenc tészta ételemiről sem. A péksüteményekért pedig egyenesen rajongok. Így ha egy jót szerettem volna enni-amit szabad is-akkor rájöttem, nekem kell megalkotni. 
Legfőbb célom az volt, hogy a lehető legjobb helyettesítő lisztet, tésztát alkossam meg, ami vonatkozik a mellékízre, a színre és állagra. Kezdetben az olajos magvak felé indultam el. Főleg lenmaggal ment a próbálgatások sora, de egy idő után lemondtam róla, mert irtó nagy macera volt. De valahogyan ezen a vonalon akadtam rá a kölesre is, ami mai napig személy szerint a kedvencem tésztáink közül. Alapanykét pedig még a cirok és a rizsliszt bizonyult eredményesnek. 
Elsőként a kenyér és a pékáruk volt a fő termék, amit tökéletesíteni szerettem volna. Amit úgy sikerült elérnem, hogy hosszú-hosszú hónapokon keresztül próbáltam az arányokat, teszteltem a kész termékeket. De kész lett. :) 
Viszont ott volt az én másik kedvencem...a tészta. A szüleim tojás termeléssel foglalkoztak, valamint tészta készítéssel, ahol nyilván olyan termékek készültek, ami tojás alapúak. Mikor nézegettem náluk a gépeket, gondoltam kipróbálom a magam által fejlesztett tésztával. Természetesen kudarc lett. De nem adtam fel. Évekig kísérleteztem az arányokkal, hogy a mai termékeink megszülessenek. Amivel még én is tökéletesen elégedett vagyok! 
Szépen lassan elkészültek a saját receptúráim, amit véteknek tartottam magamban tartani, hiszen sokkal több ember szenved gluténérzékenységben, mint azt gondolnánk. 2012-ben megnyitottam a tésztaüzemem, amivel bedolgoztam az akkor még csak éledező gluténmentes piacnak. Lényegében szinte minden mostani "nagyágyú" brand termékeit én készíttetem el. 

Majd úgy alakult, hogy megpróbálom én is learatni a babérokat a sok-sok éves munkámért. :) Kiszemeztem a legjobb és legpraktikusabb termékeket. Így 2018-ban megszületett a WISE, mint brand.

Ennek eredményeképp jelenleg 39 féle tészta és 15 alapliszt közül tudsz válogatni. 

Bízhatsz bennem, mert 

- termékeim gluténmentes üzemben készülnek, így a gluténszennyezettség 100%-ban kizárható
  és kizárólag GMO mentes, adalék -és tartósítószermentes termékeket kínálok
- garantálom, hogy termékeimet felhasználva mellékíz mentes ízélményhez juthatsz
- a környezetvédelem szívügyem, így papír csomagolást használok, valamint nagy kiszerelésekben is kínálom  tésztámat, lisztjeimet
- gluténérzékenyek mellett gondoltam a cukorbetegekre-, paleo-, és vegán diétát követőkre is.   

Azóta szépen növekszünk. Viszonteladókkal, multikkal is együttműködünk. Ezen kívül pedig webshopunk is megnyílt, és évek alatt sok-sok törzsvásárlónk lett. Sajnos a piacon hatalmas az árverseny, ezzel tisztában vagyunk. Nem elég, hogy valaki gluténérzékeny, még drága is a jó minőségű termék. Ezért is formáltuk úgy webshopunkat, hogy havi 2 olyan praktikus ajánlattal jövünk ki, ami nagy segítségére lehet az érzékenyek mindennapjaiban. Ezért ajánlatos is feliratkozni hírlevelünkre, vagy bekövetni a social media platformokon. Nem csak kedvezmények, de receptek, ötletek és sok-sok segítség is a rendelkezésedre áll. 
Az áraink lehet nem a legalacsonyabbak, de egy dologból nem engedtem! Azt pedig a minőség! Nem húzunk fel mindent "olcsó kukoricával." Üzemünk teljes mértékben megfelel a gluténmentes élelmiszergyártás követelményeinek, hiszen búzaszemet és adalékanyagot sosem látott. 
Manapság, mikor nekiállok sütni, főzni, mosolyogva veszem le lisztkeverékeimet, mert tényleg könnyen és gyorsan elkészítem a legtöbb sütit, ételt. Természetesen még nem hagytam fel a termékfejlesztéssel sem, van jó pár ötlet a tarsolyomban. De hát az idő...az kevés, a teendő pedig sok. De ígérem, ebben az évben lesz még meglepetés. ;) 
Tartsatok velem!      

Katica